OVER ONS

OVER ONS

BuildFix is een jong bedrijf dat al 4 jaar gespecialiseerd is in het managen van projecten. Wij brengen alle vakmannen samen om van jouw woonst de ideale woning te maken. Al onze projecten worden altijd nauwkeurig opgevolgd door onze werfleiders en teamleiders.

WAAROM BUILDFIX?

De bedoeling van BuildFix is om de klant en de vakmannen met slechts één contactpersoon samen te brengen. Op deze manier verloopt er een zeer goede communicatie tussen klant en aannemer. BuildFix kan je een betaalbaar bouwproject aanbieden volledig op jouw maat en naar jouw wensen.

ONZE MISSIE

We vangen ieder project aan met dezelfde zorg, precisie en afwerking alsof we in onze eigen woning bezig zijn. Daarnaast zijn we ook nog eens multi-inzetbaar, van kleine schilderwerken tot het leggen van een dak. Je hoeft niet naar verschillende firma’s opzoek te gaan want bij ons bent u aan het juiste adres. Dringend opzoek naar een vakman voor jouw grote – of kleine werken? U bent aan het juiste adres.

EERLIJKE PRIJZEN

BuildFix hanteert steeds prijzen in verhouding met de omvang van het werk. Geen minimale opstartkosten of andere kosten. Neem contact op voor meer info over onze prijzen.